Pix4D sprendimai fotogrametrijai

Bendradarbiaudami su Pix4D kompanija galime pasiūlyti platų spektrą skaitmeninių žemėlapių kūrimo ir fotogrametrijos programinės įrangos produktų. Pix4D – unikali ir profesionali programinė įranga, kuria pasitiki įvairūs specialistai - nuo geodezininkų ir kartografų iki žemės ūkio specialistų ar viešojo saugumo tarnybų.

Nuo 2011 m. PIX4Dmapper yra pirmaujanti profesionali fotogrametrijos programinė įranga, kuri skirta  jūsų surinktas nuotraukas paversti į tikslius ir geo-orientuotus skaitmeninius erdvinius modelius.

2020 m. Pix4D pristatė PIX4Dcloud internetinę fotogrametrijos platformą, PIX4Dscan ir PIX4Dinspect – infrastruktūros tikrinimui ir turto valdymui, PIX4Dmatic  – didelio masto ir linijinių objektų žemėlapių sudarymui, o PIX4Dsurvey – vektorizavimui ir CAD paruoštoms darbo eigoms. Žemės ūkiui buvo pristatytas specializuotas sprendimas PIX4DfieldPIX4Dcatch yra mobilioji skenavimo aplikacija, kuri rankinius mobiliuosius įrenginius paverčia 3D skeneriais.

Pix4D turi daugiau nei 60 000 klientų. Tame tarpe: Esri, Delair, Strabag, BEC, Leonhard Wiss, Stantec, VolkerWessels, Balfour Beatty, Vinci, Esekso policija, Globalmedic, Visual Law, BASF, Anglo American, Glencore, Arcadis, IGN, Stantec ir kt.

 

x:0;y:0