DJI naujiena - Matrice 350 RTK dronas

Pristatome DJI Enterprise naujieną - DJI Matrice 350 RTK bepilotį orlaivį. Matrice serija išsiskiria savo patikimumu, aukštos kokybės konstrukciniais elementais ir plačiomis pritaikymo galimybėmis. Šie dronai orientuoti į žemės ūkio, statybos, viešojo saugumo, geodezijos uždavinių efektyvų atlikimą. 

Kalbant apie DJI Matrice 350 RTK modelį, lyginsime jo parametrus su mūsų jau kurį laiką naudojamu ir žinomu modeliu - DJI Matrice 300 RTK

Naujasis Matrice modelis turi aukštesnį IP standartą* – IP55 (buvo IP45). 

Valdymo pultas. DJI matrice 350 RTK turi naują valdymo pultą, kurio baterija veikia ilgiau, kartu su išorine baterija WB37, gali veikti net 6 valandas. Taip pat įrenginys turi didesnės įstrižainės ekraną bei valdymo pulto IP apsaugos standartą. Atkreipiame dėmesį, kad naujasis pultas yra pritaikomas ir senesniam modeliui, DJI Matrice 300 RTK.

Atsirado drono propelerių laikiklių užrakinimo indikatoriai, tad valdymo pulte galėsite laiku pastebėti informaciją apie netinkamą laikiklių pritvirtinimą.

FPV kamera. Naujasis modelis turi patobulintą kamerą, kuri gali filmuoti 1080p raiška (buvo 960p) bei išlaiko didesnį vaizdo stabilumą. Naujasis modelis turi naktinio matymo rėžimą, kuris leidžia atlikti skrydžius prasto matomumo zonose ir net sutemus. 

Transportavimas. DJI Matrice 350 RTK turi atnaujintą transportavimo lagaminą, kuris yra lengvesnis, tvirtesnis ir patogesnis. Dėklas taip pat turi daugiau vietos baterijoms bei priedams.

Baterijų stotis. Atsiranda papildoma galimybė rinktis baterijų įkrovimo lygį. Dabar galite rinktis iš trijų įkrovimo rėžimų: 50/90/100 proc.

Apie visa tai pasakojame ir demonstruojame savo YouTube kanale. Kviečiame pasiklausyti. 

 

 

*Plačiau apie IP standartą rasite čia: https://www.geonovus.lt/ip-reiksmiu-paaiskinimas

x:0;y:0