„Trimble MX50 LiDAR“ sistema plečia mobiliojo kartografavimo galimybes

Trimble MX50
Trimble MX50

Trimble MX50 mobiliojo kartografavimo sistema skirta turto administravimui ir žemėlapių sudarymui papildė Trimble mobiliojo kartografavimo sprendimų resursus. Ši transporto priemonėje sumontuojama mobili „LiDAR“ sistema puikus pasirinkimas ne tik pradedantiems mobiliojo kartografavimo vartotojams, bet ir patyrusiems paslaugų teikėjams, plečiant įrangos arsenalą ir pritaikant tikslią, didelės apimties duomenų surinkimo technologiją, veikiančią kartu su Trimble geoerdvinės programinės įrangos sprendimais.

Surenkanti itin tikslius žemės paviršiaus duomenis Trimble MX50 sistema yra praktiškas pasirinkimas:

  • Greitkelių ir kelių tikrinimo ir priežiūros organizacijoms;
  • Viešojo administravimo struktūroms;
  • Komunalininkams;
  • Rangovams;
  • Geodezijos matavimų paslaugas vykdančioms įmonėms, kurios pageidauja išplėsti paslaugų spektrą.

Trimble MX50 sistemoje naudojami nauji Trimble sukurti profiliavimo lazeriai, skirti tiksliam duomenų rinkimui, 360 laipsnių panoraminė kamera ir Trimble kompanijos Applanix padėties nustatymo sistema GNSS / IMU. Kartografavimui ar planų paruošimui Trimble MX50 geodeziniu tikslumu surinks tankius taškų debesis ir panoraminius vaizdus. Sistema veikia su Applanix POSPac, Trimble Business Center ir Trimble MX programine įranga. Trimble MX50 praplečia mobiliojo kartografavimo produktų krepšelį, apimantį plataus pritaikymo Trimble MX9 sistemą, skirtą didelės apimties skenavimo ir kartografavimo uždaviniams vykdyti ir ypač mobilų Trimble MX7, skirtą tikslių gatvės vaizdų fiksavimui.

Trimble MX50 palengvina ir pagreitina procesą kartografuoti greitkelių ir kelių infrastruktūrą. Derinant su Trimble programine įranga, pradedant nuo darbo lauke iki duomenų apdorojimo biure - MX50 suteikia vartotojams galimybę patogiai ir saugiai valdyti surinktus duomenis.

Trimble MX50 apžvalga

x:0;y:0