Undet - Trimble SketchUp priedas taškų masyvams apdoroti

Iki šiol UNDET programinė įranga veikė tik AutoCAD programų pagrindu. Tačiau prieš porą mėnesių UNDET paskelbė žinią apie naująjį produktą, kuris palaiko Trimble SketchUp Pro 2015 programinę įrangą ir suteikia galimybę SketchUp vartotojams tiesiogiai naudoti 3D skenavimo duomenis vizualizavimo ir modeliavimo rutinose.

Šiuo metu naujasis produktas vis dar vystomas, o pirmąją versiją planuojama išleisti 2015 m rudenį, tačiau visi norintys jau gali nemokamai išmėginti BETA versijos funkcionalumą ir prisidėti prie programinės įrangos tobulinimo.

Įdomu, kaip atrodo taškų debesys SketchUp Pro aplinkoje? Peržiūrėkite šiuos vaizdo įrašus: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_5PChnGCENliPcOVbeTn9UYwT6c3G53I

Jeigu susidomėjote ir jūs, parašykite laišką į info@undet.com

UNDET Point Cloud Software yra UAB InfoEra padalinys kuriantis programinės įrangos sprendimus skirtus 3D skenavimo duomenų – taškų debesų (angl. point cloud) apdorojimui ir dokumentacijai. UAB InfoEra UNDET programinę įrangą pirmą kartą pristatė 2011m ir jau ketverius metus vysto plėtrą užsienio rinkose.

Daugiau apie UNDET programinę įrangą galite paskaityti oficialiame tinklapyje: http://www.undet.com/

x:0;y:0