„Trimble TDC100“ – duomenų kaupiklis ir išmanusis telefonas viename

Techninės įrangos gamintojas „Trimble“ artimiausiomis savaitėmis pradės prekybą „Trimble TDC100“. Šis įrenginys, geba vienu metu apimti tiek išmaniojo telefono, tiek matavimui skirtas GNSS duomenų surinkimo technologijas.

Labiausiai džiugina tai, jog gamintojas daug dėmesio skyrė įrenginio intuityvumui, daugiafunkciškumui, baterijos tarnavimo trukmei ir, be abejo, duomenų kaupimo produktyvumui.

Šis įrenginys geba kokybiškai surinkti reikiamus GIS GNSS duomenis, o siekiant centimetrinio tikslumo, gali būti naudojamas su tokiais įrengimais, kaip „Trimble R1“ ar „Trimble R2 GNSS“.

Vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų – IP 67 atsparumo aplinkos poveikiams standartas, kuris „Trimble“ įrenginį apsaugo nuo dulkių ir drėgmės, užtikrinamas geras ekrano skaitomumas, didesnis nei įprastai atsparumas smūgiams, todėl nėra būtinybės naudoti kartu su dėklu. Taip pat labai svarbi naujiena – lengvai keičiamos baterijos, kurios leidžia net ir neturint elektros prieigos ilgesnį laiką, efektyviai atlikti matavimus bei naudotis kitomis įprastomis išmaniojo telefono funkcijomis.

Modelį bus galima įsigyti įprastos ir daugiau galimybių atveriančios komplektacijos. Abi šio modelio variacijos yra su Android operacine sistema ir Wifi, o funkcijų gausa pasižyminti versija palaiko ir 4G ryšį. Komplektacijos taip pat išsiskiria ir atminties (2 GB / 8-16 GB) bei baterijos (3100 / 4800 Mah) talpa, kamera (8-13 MP), išplėstinėje versijoje galima rasti ir e-kompasą, NFC funkciją.

„TDC100“ 5,3 colių ekranas yra aukštos rezoliucijos, įrenginys palaiko GPS, GLONASS ir Beidou bei palydovinio ryšio tikslinimo sistemą (SBAS). Šiam „Trimble“ gaminiui standartiškai suteikiama 3-jų metų gamintojo garantija.

Daugiau informacijos

 

 

x:0;y:0