Konferencija "Matavimo technologijų ekspresas 2019"

Konferencija "Matavimo technologijų ekspresas 2019"

Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, kviečiame visus geodezininkus, matininkus, su „GeoMap“ programa dirbančius specialistus sudalyvauti konferencijoje „Matavimo technologijų ekspresas 2019“. Šiais metais esame paruošę jums nemažai aktualių naujienų, pranešimų ir praktinių patarimų, kuriuos iš karto galėsite pritaikyti savo veikloje. Reikšmingiausiomis naujienomis ir praktiniais sprendimais dalinsis savo srities UAB „Geonovus“ ir UAB „InfoEra“ specialistai, kuriems taip pat galėsite užduoti jums rūpimus klausimus, pasidalinti darbuose kylančiomis problemomis bei sulaukti konkrečių pasiūlymų kaip tas problemas išspręsti. Renginio pabaigoje, tradiciškai, ruošiame viktoriną, tad turėsite progą įgytas žinias iškeisti į vertingus prizus.

Trumpai apie renginio tematiką

Tadas Taujanskis ir Ignas Daugėla apžvelgs GNSS naujienas, pateiks sprendimus automatizuotam ortofoto vektorizavimui, pateiks praktinių patarimų ką daryti, kai „nušoka“ GPS. Taip pat kalbės apie BIM sprendimus naudojamoje matavimo įrangoje, pateiks matavimo procesą efektyvinančius uždavinius ir pasidalins naudingomis klientų patirtimis.

Mykolas Treigys pristatys RTK, PPK technologijų panaudojimą aerokartografavime ir jų teikiamą naudą. Taip pat pademonstruos kaip vyksta pasiruošimas bei duomenų surinkimas su bepiločiu orlaiviu, papasakos apie duomenų apdorojimą specializuota programine įranga ir gautų rezultatų panaudojimą praktikoje.

Leonardas Žilinskas apžvelgs kadastrinių matavimų planų rengimo pokyčius pagal 522 taisykles, naujausias automatizavimo galimybes, naudojant „GeoMap“ programą, apžvelgs statybų geodezijos naujoves, plačiau papasakos apie topografinių planų, pagal GKTR 2014, rengimo ir derinimo reikalavimus, objektų tarpusavio sąsajas bei topologijos tikrinimą (SEDR).


Konferencijos pranešimai prasideda: 10 val.
Konferencijos pabaiga: 14:15 val.

Po renginio galite užduoti klausimus mūsų specialistams.

Konferencija „Matavimo technologijų ekspresas 2019“ vyks šiuose Lietuvos miestuose:

  • Klaipėdoje
    2019 m. vasario mėn. 12 d.,
    viešbutis „Radisson Blu Hotel Klaipėda“, Šaulių g. 28, Klaipėda.
  • Panevėžyje
    2019 m. vasario mėn. 13 d.,
    viešbutis „Romantic“, Kranto g. 24, Panevėžys.
  • Kaune
    2019 m. vasario mėn. 21 d.,
    Žalgirio arena, „Bosca“ amfiteatras , Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas.
  • Vilniuje
    2019 m. vasario mėn. 22 d.,
    AltSpace erdvė, Tele 2 space konferencijų salė, Lakūnų g. 24, Vilnius.

Konferencija yra NEMOKAMA, tačiau nepamirškite, kad išankstinė registracija yra BŪTINA. Vietų skaičius ribotas.

REGISTRACIJA

x:0;y:0