Konferencija - dronai viešajam saugumui

DJI Mavic 2 Enterprise dronas

"DJI Enterprise" bepiločių orlaivių atstovai UAB "GeoNovus" kartu su partneriais kviečia į pirmąją bepiločių orlaivių konferenciją Lietuvoje, skirtą viešajam saugumui.

Pasaulinės tendencijos rodo, kad bepiločiai orlaiviai tampa reikšmingu įrankiu žmonių paieškos ir gelbėjimo, nusikaltėlių sekimo ir identifikavimo operacijose, gaisrų prevencijai ir gesinimui tokioms tarnyboms kaip policija, priešgaisrinė ir gelbėjimo, sienos apsaugos ir kt. Renginyje pademonstruosime dronų galimybes ir pristatysime naujausią techninę ir programinę įrangą, kuri specialiąsias užduotis padės atlikti efektyviau. Profesionalių naujausių dronų ir jų priedų apžvalga, žemėlapių ir 3D modelių kūrimas, gyvos demonstracijos.

Demonstruosime droną "DJI Mavic 2 Enterprise DUAL" su garsiakalbiu ir "DJI Matrice 210 V2" su didelio optinio artinimo ir šiluminėmis kameromis.

Taip pat galėsite pasikonsultuoti su bepiločių orlaivių specialistais, kokie sprendimai geriausiai tiktų jūsų veikloje ar kaip išnaudoti jau turimą įrangą.

Renginys skirtas tik viešąjį saugumą užtikrinančioms tarnyboms. 

Renginio vieta: Kauno raj. (tiksli konferencijos vieta bus atsiųsta el. paštu užsiregistravusiems artimiausiomis dienomis)

Renginio laikas: 2019 m. birželio 5 d. nuo 10 iki 14 val.

Renginys nemokamas

x:0;y:0