Pristatome naują GNSS įrenginį Trimble TDC600

Trimble pradeda prekybą nauju įrenginiu Trimble TDC600, kuris apima tiek išmaniojo telefono, tiek matavimui skirtas GNSS duomenų surinkimo technologijas. TDC600 yra atsparus aplinkos poveikiui (nukritimui, vandeniui, dulkėms, žemai ir aukštai temperatūrai), turi talpią bateriją tarnaujančią visą darbo dieną. Įrenginys yra lengvas ir patogus laikyti delne, o esant būtinybei galima naudoti papildomą dirželį riešui. Android 8 operacinė sistema daugumai pažystama, bei raiškus 6 colių ekranas patogus dirbti su įvairiais žemėlapiais ar duomenimis. TDC600 pilnai suderinamas su Trimble GPNS imtuvais, antenomis, ir lauko programine įranga, kad galėtumėte susikomplektuoti matavimo įrenginį, kuris atitiktų jūsų pageidaujamą duomenų surinkimo tikslumą.

Pagrindinės savybės:

  • Pilnas sprendimas. TDC600 galima naudoti kaip išmanųjį telefoną ar GNSS duomenų kaupiklį, bet jei reikia pasiekti didesnį GNSS duomenų matavimų tikslumą, tai TDC600 galite naudoti kartu su Trimble R1 ar R2 imtuvais. Programinė įranga Trimble TerraFex ir Trimble Penmap padės atlikti lauko matavimus ir duomenų surinkimą.
  • Galingas procesorius. 2.2 GHz Qualcomm® procesorius su 4 GB operatyvine bei 64 GB duomenų saugojimo atmintimis.
  • 6 colių aukštos raiškos ekranas. Didelis ir raiškus ekranas patogus dirbti ir peržiūrėti duomenis lauke, ypač ryškiai šviečiant saulei.
  • Talpi baterija. Pakraunama ir keičiama baterija tarnauja visą darbo dieną, netgi ne perstojo atliekant matavimus kai TDC600 naudojamas kartu su Trimble Catalyst™ DA1 antena.
  • Atsparus aplinkos poveikiui ir ergonomiškas dizainas. TDC600 atsparus nukritimui, vandeniui, dulkėms, žemai ir aukštai temperatūrai.
  • Sertifikuotas „Google Mobile Services“: Veikia su „Android OS“. Trečiųjų šalių programėlės gali būti lengvai atsiųstos ir įdiegtos iš „Google Play Store“, arba vartotojai gali naudoti Trimble sukurtą Android operacinei sistemai programinę įrangą (TerraFlex, Penmap, Catalyst).
  • Įrenginiui suteikiama 3 metų garantija.

Plačiau: Rankinis GNSS imtuvas Trimble TDC600

x:0;y:0