Trimble R12i - požiūris į matavimus nauju kampu

Trimble R12i su TIP technologija

Jums nebereikės gulsčiuoti prietaiso. Tiesą sakant, jums nereikės jo laikyti statmenai, galėsite išmatuoti taško poziciją prie pat sienos, šulinuke ir kitose neįprastose situacijose.

Pasiruoškite atversti naują puslapį GNSS matavimo srityje.

TIP - protinga inercinė platforma

Naujos technologijos TIP (Trimble Inertial Platform) dėka Trimble R12i kompensuoja nuokrypį nuo pirminės prietaiso pozicijos ir visuomet pateikia gairės smaigalio koordinates. Nepriklausomai kokiu kampu laikote matavimo prietaisą, jūsų ekrane matoma pozicija visada bus matuojamas taškas.

Kas yra TIP? Tai integruota trijų ašių inercinė sistema kuri nuolat poroje veikia su GNSS imtuvo RTK algoritmu - rezultate yra tiksliai gaunama ne antenos pozicija, o smaigalio koordinatė t.y. matuojamas taškas.

Nepasiekiamų taškų matavimas su Trimble R12i
Nepasiekiamų taškų matavimas su Trimble R12i

Patobulinta ProPoint GNSS sistema

Kartu su integruota inercine TIP sistema Trimble R12i naudoja 5-os kartos ProPoint GNSS algoritmą. Pažangus GNSS imtuvas nuolat skaičiuoja poziciją ir kartu su TIP platforma koreguoja matavimus. Jis dar greičiau ir patikimiau apdoroja duomenis gaunamus realiuoju laiku iš 672 kanalų.

Dar daugiau prietaisų derančių su Trimble R12i

Naujausias imtuvas veikia su visais Windows operacinės sistemos pagrindu veikiančiais Trimble lauko duomenų surinkimo kompiuteriais, į kurių tarpą patenka ir Android duomenų kaupiklis TDC600 ir papildytos realybės stebėjimo prietaisas Trimble® SiteVision.

TDC600 jau aptarėme pristatydami Trimble Access 2020 programinės įrangos versiją skirtą Android įrenginiams, o dabar aptarsime Trimble SiteVision galimybės matyti nematomus tinklus.

Naujos R12i ir SiteVision draugystės pradžia

Su naujuoju Trimble R12i GNSS imtuvu ir papildytos realybės stebėjimo prietaisu Trimble SiteVision galėsite paprasčiau naviguoti po vietą, papildyta jūsų turimais brėžiniais.

Atvykę į lauką visas linijas ir požeminius tinklus matysite savo įrenginio ekrane, veikiančiame kameros režimu.

Kaip tai veikia: paprasčiausiai įkelkite į Trimble Connect “debesį” BIM ir statybos projektus, topografines nuotraukas, vizualizacijas ir inžinerinius planus. Pasinaudokite Trimble SiteVision ir visas projekto vaizdas bus aiškiai pavaizduotas ekrane.

Trimble SiteVision - naujai projektuojamų komunikacijų atvaizdavimas
Trimble SiteVision - naujai projektuojamų komunikacijų atvaizdavimas
Trimble SiteVision - esamų statinių rekonstrukcijos projekto atvaizdavimas
Trimble SiteVision - esamų statinių rekonstrukcijos projekto atvaizdavimas

Užsisakykite išbaigtą Trimble sprendimą, kurį sudaro Trimble R12i RTK+IMU imtuvas, Trimble TSC7 lauko kompiuteris su Trimble SiteVision papildytos realybės vaizdavimo technologija ir lauko duomenų kaupimo programinė įranga Trimble Access 2020

x:0;y:0