DJI Zenmuse P1 pilno kadro kamera jau mūsų biure!

DJI Zenmuse P1 fotogrametrinė kamera

Kaip išskirtiniai "DJI Enterprise" atstovai Lietuvoje norime pasidžiaugti, kad naujas įrankis dar geresniems rezultatams jau mūsų biure! DJI Zenmuse P1 vaizdo kamera sukurta profesionaliam aerokartografavimui su DJI Matrice 300 RTK dronu.

Pilno kadro (angl., full frame) sensorius leis gauti ypač aukštos raiškos nuotraukas, skrendant dideliame aukštyje, o tai leis padidinti darbo efektyvumą, atliekant užduotis greičiau ir kokybiškiau.

Vaizdo sensorius yra su keičiamais objektyvais, o tai suteikia galimybę pasirinkti tinkamiausią pagal užduoties specifiką. Standartiškai sensorius bus komplektuojamas su 35 mm objektyvu, o papildomai galėsite įsigyti atitinkamai 24 ir 50 mm objektyvus.

Taip pat ši kamera galės daryti oblique tipo nuotraukas nauju ir išmaniu būdu, o po skrydžio galėsite greitai peržiūrėti ataskaitą ar surinkti duomenis atitinka aukščiausius keliamus standartus.

Nieko nelaukdami dedame kamerą ant dronų ir keliaujame Jums rinkti pavyzdinių duomenų, kad kameros kokybę galėtumėte įvertinti ne tik iš techninių savybių, bet ir iš realių surinktų duomenų!

Plačiau apie P1 vaizdo kamerą: www.geonovus.lt/.../dji-zenmuse-p1

DJI Zenmuse P1 fotogrametrinės kameros pristatymas - GeoNovus webinaro įrašas

x:0;y:0